гр.София ул.Солунска 12, тел: 0879180831

гр. София The Mall бул. “Цариградско шосе” 115з, тел: 0879260402

гр. Варна, бул. Сливница 185, Делта Планет Мол, обект 2.138, тел: 0879261901

гр. Пловдив, ул. Александър Батенберг 24 (ТЦ Екселсиор) – Аутлет Сара Пен

гр. Пловдив, Пловдив плаза МОЛ, ул. „Д-р Георги Странски“ 3, тел: 0879185212

гр. Пловдив, ул.Маяковски 6, тел: 0879267350

гр. Бургас, МОЛ Плаза, ул.Транспортна, тел: 0879184658